Att flytta till en bondgård och driva ett lantbruk har många fördelar. Du har möjlighet att få en nära kontakt med natur och djur, där du får uppleva vackra landskap och frisk luft. När du bor på landet får du ofta en lugnare miljö att leva i, med mindre avgaser och buller.

När du ska flytta från stan till landet kan du behöva göra en ordentlig flyttstädning. Hos Qleano får du en kostnadsfri offert på flyttstädning, och god support genom hela beställningsprocessen. Qleano har endast certifierade och väl kontrollerade flytt- och städföretag knutna till sig. Detta säkerställer en ordentligt genomförd flyttstädning så att du kan fokusera på nästa steg, att flytta till din bondgård på landet.

Den nya ”gröna vågen”

Samhället utvecklas nu mot en mer hållbar riktning, vilket är nödvändigt för allas vår fortlevnad. Landsbygden har en nyckelroll när det gäller livsmedelsproduktion, men många av våra lantligt belägna bygder är påverkade av en stor avfolkning. Men den nya ”gröna vågen” innebär att allt fler börjar flytta ut till landsbygden igen för att själva utöva ett småskaligt jordbruk, leva alternativt och satsa på självförsörjning.

Producera din egen mat

Många som flyttat till landet upplever att det är enklare att få tag i färsk och nyskördad mat, då det finns mer plats för egen matproduktion. Du kan ha en egen trädgård där du odlar kryddväxter, frukt och grönsaker. Detta ger ett ständigt tillskott av näringsrik mat till ditt skafferi och du slipper åka till affären för att handla.