Det är lätt att tro att det enda fordon som en lantgård behöver är en rejäl traktor. Det stämmer dock inte, även om traktorn utgör en del av grundstommen. Beroende på vilken typ av lantbruk du driver kommer du att behöva en rad olika sorters maskiner och fordon. En bil är dock helt avgörande. Med den kan du nämligen dra hästsläp, vanliga släp och ta dig till och från kurser, butiker och andra platser där en stor traktor inte är ett lämpligt färdmedel.

Du kan välja att köpa begagnade bilen eller en helt fabriksny hos holmgrensbil.se. Här kan du också ta del av olika leasingavtal om du är intresserad av det. Det finns ett stort utbud av transportbilar som dessutom erbjuder dig extra möjlighet att lasta och transportera saker till och från lantgården. Är du ute efter en specifik biltyp kan du kontakta Holmgrens Bil och få hjälp av kundtjänst. Företaget har 13 kontor runt om i landet om du hellre åker dit personligen.

Är du intresserad av en jeep eller en fyrhjuling kan du söka igenom sortimentet och lämna en förfrågan. Du kan också använda dig av nätauktioner för att hitta verktyg och maskiner till gården. Det gäller att tänka ekonomiskt och långsiktigt när det gäller samtliga fordon på gården som alla bidrar till att hålla verksamheten lönsam. För att hitta den bästa lantbruksbilen bör du först tänka igenom exakt vilken roll den ska spela på din gård. Är du bara ute efter en vanlig bil att köra med eller vill du kunna kombinera dragmöjligheter med extra lastutrymme?