Att driva lantbruk är svårare än vad många kan tro. Förutom att du kan ha djur och grödor är det många lantbrukare som har en lantbrukshandel på gården eller erbjuder varor från gården på annat sätt. För att dina kunder ska hitta till er är det viktigt att du marknadsför lantbruket. Det finns många bra och enkla sätt att marknadsföras och här nedan får du tips på det.

Tryck upp produkter

Med hjälp av exempelvis tygpåsar med tryck kan du marknadsföra lantbruket till vardags. Om du till exempel använder tygpåsar till affären eller på gymmet kommer du ha användning av påsen samtidigt som du möter många nyfikna blickar som kommer lägga märke till trycket, det vill säga lantbrukets namn eller dylikt. Nästa gång de är i behov av det du har att erbjuda kommer de förhoppningsvis kolla upp vart ni finns och därmed får ni en ny kund eller besökare.

Förutom att du kan välja att trycka upp tygpåsar finns det många andra olika produkter att trycka upp en logga på. Några exempel på det är kläder såsom T-shirts, hoodies, kepsar, jackor, linnen, mössor och skor. Det finns också andra produkter såsom vattenflaskor, pennor, paraplyer, muggar, reflexvästar och annat du kan ha användning av samtidigt som du gör reklam för ditt lantbruk. Med andra ord finns det ett väldigt brett sortiment av produkter du kan trycka upp en logga på och få marknadsföring på så sätt. Förutom att du kan använda produkterna själv kan du också ge bort dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *