Att driva lantbruk sätter ofta stort fokus på de större djuren, men det är viktigt att inte glömma bort de mindre små liven på gården. Hunden och katten behöver också hjälp på olika sätt. Ett sätt att ta hand om sina smådjur är att försäkra dem och det kan du göra enklast med hjälp av en digital djurförsäkring hos lassie.co.

Inte försäkrat hunden och katten? Gör det nu!

Det är lätt hänt att glömma att försäkra sina smådjur om man har ett stort lantbruk med massor med större djur såsom får och kor. Andra saker kommer emellan och att försäkra sin hund eller katt ligger sällan högst i prioritet. Men att försäkra sina djur är enklare än du tror. Genom att använda dig av en digital försäkring hos lassie.co, kan du försäkra djuren på ett mycket enkelt och smidigt sätt.

Varför bör du försäkra dina husdjur? Den främsta anledningen till att du bör försäkra dina husdjur är för att veterinärkostnaderna är jättedyra nu för tiden. Om din hund eller katt skulle råka ut för något, kan det därför bli svårt för dig att få råd med ett nödvändigt veterinärbesök. Därför kan det i värsta fall bli så att ditt djur måste avlivas för att du inte har möjlighet att betala det som krävs. Eftersom dina djur lever på ett stort lantbruk, finns det dessutom många riskfaktorer som dina djur kan råka ut för. Till exempel är det statistiskt bevisat att katter som vistas utomhus i snitt bara blir några år gamla, medan innekatter kan bli i snitt runt 12 år. Din hund kan råka ut för skador om det exempelvis är en vallhund som vistas nära boskapen. Hunden kan råka bli trampad eller stångad av djuren och det kan leda till stora och dyra skador som kan bli livshotande om de inte behandlas.